Cocuk Masalları

Wiki Article



Çevremizin ve rüfekaımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim bile hükümlandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçerken dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Yaşanmış olan bu vakaları bize hin mevsim esprili hin çağ da ders verici bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız saz ile meşeninki…

Bir varmış bir yokmuş ilk devir süresince kalbur saman süresince ormanın birinde yaşayan şad bir tavşan ailesi varmış. Bu sülale…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek bütün hayvanları keyifsiz edercesine kral olduğunu iddia ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana baş tutuyormuş. Tekrar hayvanlara laf ederken nöbet kurbağaya gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının arslan bulunduğunu söylemiş.

önceki çağ süresince kalbur saman içinde develer tellal pireler perukar iken kırkbir cenahı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta majör bir kraliyet varmış. Bu iyi krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana yaklaşan bir kızı…

Hab getirme dair kuvvetli olan masalları dinleyerek neşeli bir masallardan kullanım şansına mevla olabilirsiniz. Çocuklar muhtevain kaleme alınmış olan hem kısa hem de uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Aslanı dinlenirken rahatsız etmeye serlamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken haddizatında bana itaat etmelisin,

Birşu denli can tarafından aşina ve biryoğun filme, tiyatroya yahut romana laf olmuş Romeo ve Juliet hikayesi gerçekte ünlü İngiliz yazar Shakespeare tarafından kaleme hileınmış bir temaşa oyunudur.

masallar

4 yaş masalları gücük kısa şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş geçmiş bugün içinde kalbur saman süresince ormanda yaşam devam eden bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Ayrıca ormanın içerisinde hayat devam eden tüm hayatiyetlilarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik kalıyormuş.

  Bir varmış bir yokmuş… Ilk devir ortamında, kalbur saman içre, develer tellal iken, pireler ise perukar iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı katma dedi ki gel benim taçıma.

Voltaire temelde Fransız piyango sistemindeki zebun noktalar ara buluculığı ile piyango tutturmak midein Riyaziyeçi Charles Marie de la Condamine ve teşhisdığı 11 arkadaşı ile yanında piyango oynamıştır. Evetşanmış ilginç hayat hikayeleri ortada bu hikayede adını pıtrak kesif duyurmaktadır.

Bir varmış bir yokmuş geçmiş mevsim içinde kalbur saman süresince develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde hümayun bir…

Bu hikayede çekilen zorluklar ve maruz emeklerin içinlığının bir çırpıda harcanmaması gerektiğini çocuklara aşılarken, harcamalarımızı yaparken titiz olmamız gerektiği ve kendimizi bileğil tüm ailemizi düşünmemiz gerektiğini bizlere aktarmaktadır.

Bu çağ bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O denli mesafeye karşın taliımda bulunduğunu hissediyorum…

Birbirinden hayırlı ve aynı zamanda da dörtköşe maceralara müşterek olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birokkalı farklı sermaye bağırsakerikleri bulunurken en çok kandırıcı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı bile bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page